Sarah Brightman - Hijo de la Luna



Melodia Hijo de la Luna, scrisă de José María Cano și interpretată inițial de trupa spaniolă Mecano, apare în coloana sonoră a următoarelor filme:

Luna Papa, un film din 1999 regizat de Bakhtyar Khudojnazarov, despre o tânără gravidă din Asia Centrală care își caută tatăl copilului ei.
The Devil’s Backbone, un film din 2001 regizat de Guillermo del Toro, despre un orfelinat bântuit de un fantomă în timpul războiului civil spaniol.
The Sea Inside, un film din 2004 regizat de Alejandro Amenábar, despre viața și moartea lui Ramón Sampedro, un scriitor paralizat care a luptat pentru eutanasie.
[The Book of Life], un film de animație din 2014 regizat de Jorge R. Gutierrez, despre un tânăr torero care trebuie să aleagă între a-și îndeplini visul sau a-și urma inima.

Melodia a fost cântată și de alți soliști, precum Luna și Sarah Brightman

Comments

  1. [...] Sarah Brightman - Hijo de la Luna [...]

    ReplyDelete
  2. sarah brightman is one of may favorite classical crossover singer. she has this great soprano range. my favorite sarah brightman song is Nella Fantasia and Captain Nemo

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Linistea din adancuri (1982)

Catherine Jenkins și Angela Gheorghiu - La Habanera (Carmen de Bizet) - și lista filmelor în care La Habanera este pe coloana sonoră

Campionatul mondial de dansuri sexy (VIDEO)

Melodia zilei - Whitney Houston

Guantanamera - interpretata de Alberto Cortez, Pete Seeger & Joan Baez

Free Vod 4 TV