Riverdance by Lord of the Dance



Lord of the Dance este un faimos spectacol de dans irlandez creat de Michael Flatley, care a jucat și ca interpret principal. Există câteva filme bazate pe acest spectacol sau care prezintă Lord of the Dance, cum ar fi:

Lord of the Dance 1996 Michael Flatley: Aceasta este înregistrarea video originală a emisiunii, care a fost difuzată la TV și lansată pe DVD. Prezintă coregrafia spectaculoasă, costumele și muzica lui Lord of the Dance.
Lord of the Dance 3D2 al lui Michael Flatley: Acesta este un film din 2011 care surprinde interpretarea live a lui Lord of the Dance în 3D. A fost filmat la O2 Arena din Londra și prezintă noi dansatori și scene.
Lord Of The Dance 3: Acesta este un film din 2016 care combină cele mai bune dansuri tradiționale irlandeze, tehnologia modernă avansată și muzica încântătoare. Este un spectacol muzical care spune o poveste atemporală bazată pe folclorul irlandez a binelui versus răul.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sarah Brightman - Hijo de la Luna

Linistea din adancuri (1982)

Catherine Jenkins și Angela Gheorghiu - La Habanera (Carmen de Bizet) - și lista filmelor în care La Habanera este pe coloana sonoră

Campionatul mondial de dansuri sexy (VIDEO)

Melodia zilei - Whitney Houston

Guantanamera - interpretata de Alberto Cortez, Pete Seeger & Joan Baez

Free Vod 4 TV