cele mai bune seriale online

Capoeira do Brasil (filme în care apare acest dans/stil de luptă)

Capoeira, arta marțială afro-braziliană, a fost prezentată în mai multe filme de-a lungul anilor. Iată câteva dintre cele mai notabile:

Only the Strong (1993) - Acesta este unul dintre cele mai faimoase filme despre capoeira, cu Mark Dacascos în rol principal. A introdus capoeira unui public mai larg și include numeroase scene de luptă capoeira. (vezi secvența în finalul articolului)


The Protector (2005) - Acest film include o scenă memorabilă de luptă capoeira cu Lateef Crowder, cunoscut pentru abilitățile sale în capoeira.


Ocean’s Twelve (2004) - Personajul lui Vincent Cassel folosește capoeira pentru a naviga printr-un sistem de securitate cu laser într-o scenă vizual impresionantă.


The Quest (1996) - Regizat și jucat de Jean-Claude Van Damme, acest film include o scenă de luptă capoeira care evidențiază mișcările acrobatice și fluide ale artei.


The Assailant (2009) - Acest film, cunoscut și sub numele de “Besouro,” se bazează pe viața unui legendar luptător de capoeira și include coregrafii extinse de capoeira.

Aceste filme evidențiază frumusețea și complexitatea capoeirei, combinând artele marțiale cu dansul și acrobațiile. 

Comentarii


pret abonamente filme si seriale online

Postări populare de pe acest blog

Tears for Fears - Mad World

Melodia zilei - Whitney Houston

Melodia zilei - Filmul zilei | Money makes the world go around - Liza Minelli în Cabaret

Vocea Romaniai - incepe sezonul 4

Melodia zilei - Un estate italiana

Catherine Jenkins și Angela Gheorghiu - La Habanera (Carmen de Bizet) - și lista filmelor în care La Habanera este pe coloana sonoră

Sarah Brightman - Hijo de la Luna

Filme care includ în soundtrack melodia lui Ray Charles - Hit the road, Jack!

Muzică din filme: Cindy Lauper - Girls Just Wanna Have Fun