cele mai bune seriale online

Tears for Fears - Mad World

Melodia originala!

Melodia "Mad World" a lui Tears for Fears a avut o viață lungă și interesantă în lumea filmului, mai ales datorită cover-ului realizat de Michael Andrews și Gary Jules.
vezi noua versiune:

Gary Jules si Michael Andrews - Mad World


Gary Jules si Michael Andrews - Mad World. Compozitor: Roland Orzbal Din coloana sonora a filmului Donnie Darko (tema). Versiunea Gary Jules & Michael Andrews a fost lansată în 2001, odată cu filmul. Melodia originală "Mad World" a fost lansată de Tears for Fears în 1982 și avea o cu totul altă instrumentație (metal). 
READ MORE

Cele mai notabile apariții ale acestei melodii în soundtrack-uri sunt:


Donnie Darko (2001): Versiunea interpretată de Michael Andrews și Gary Jules a devenit sinonimă cu acest film psihologic de cult. Atmosfera întunecată și melancolică a melodiei se potrivește perfect cu tematica filmului și a contribuit semnificativ la succesul său.
InterReflections: O altă versiune a melodiei a fost folosită în soundtrack-ul acestui film.

Pentru o filmografie extinsă, vezi mai sus pagina dedicată versiunii Garry Jules

De ce a devenit atât de populară această melodie în filme?


Versurile melancolice: Textele cântecului exprimă un sentiment de deznădejde și alienare, ceea ce rezonează cu multe personaje și situații din filmele dramatice și de science fiction.
Atmosfera întunecată: Melodia are un sound întunecat și atmosferic, perfect pentru a crea o anumită stare de spirit în filme.
Versatilitatea: "Mad World" poate fi interpretată în multe feluri, ceea ce o face potrivită pentru o varietate de genuri cinematografice.
Un fapt interesant: Versiunea lui Michael Andrews și Gary Jules a ajuns pe locul 1 în topurile din Marea Britanie, dovedind că această melodie a reușit să captiveze un public foarte larg.

Comentarii


pret abonamente filme si seriale online

Postări populare de pe acest blog

Melodia zilei - Whitney Houston

Melodia zilei - Filmul zilei | Money makes the world go around - Liza Minelli în Cabaret

Vocea Romaniai - incepe sezonul 4

Melodia zilei - Un estate italiana

Catherine Jenkins și Angela Gheorghiu - La Habanera (Carmen de Bizet) - și lista filmelor în care La Habanera este pe coloana sonoră

Sarah Brightman - Hijo de la Luna

Filme care includ în soundtrack melodia lui Ray Charles - Hit the road, Jack!

Muzică din filme: Cindy Lauper - Girls Just Wanna Have Fun

Guantanamera - interpretata de Alberto Cortez, Pete Seeger & Joan Baez