Melodia New York, New York - în interpretarea lui Frank Sinatra și în cea a Lizei Minelli - muzica de film

Frank Sinatra - New York, New York, în mai multe înregistrări



 



Frank Sinatra - New York, New York - versurile

În filme:


New York, New York: Acesta este filmul pentru care melodia a fost compusă de John Kander și Fred Ebb în 1977. Filmul este regizat de Martin Scorsese și îi sunt în rolurile principale pe Liza Minnelli și Robert De Niro. Este o dramă muzicală care urmărește viața și cariera a doi artiști în New York-ul anilor '40 și '50.
Nothing But The Best: Acesta este un album din 2008 al lui Frank Sinatra, care conține o selecție de cele mai cunoscute cântece ale sale, inclusiv New York, New York. Albumul a fost lansat cu ocazia aniversării a 10 ani de la moartea lui Sinatra și a fost remasterizat digital.
(On the Town: Acesta este un film din 1949, bazat pe un musical de pe Broadway, care sunt în distribuție pe Gene Kelly, Frank Sinatra și Ann Miller. Filmul este o comedie muzicală care prezintă aventurile a trei marinari în concediu în New York. Deși melodia New York, New York nu apare în acest film, există o altă melodie cu același nume, care este cântată de personaje.)

Alte interpretări celebre ale melodiei

"New York, New York", tema filmului cu acelasi nume al lui Scorsese din 1977. Liza Minelli a fost, alaturi de Robert de Niro protagonista filmului si tot ea a interpretat melodia compusa de John Kander. 



Comments

Popular posts from this blog

Sarah Brightman - Hijo de la Luna

Linistea din adancuri (1982)

Catherine Jenkins și Angela Gheorghiu - La Habanera (Carmen de Bizet) - și lista filmelor în care La Habanera este pe coloana sonoră

Campionatul mondial de dansuri sexy (VIDEO)

Melodia zilei - Whitney Houston

Free Vod 4 TV

Guantanamera - interpretata de Alberto Cortez, Pete Seeger & Joan Baez